The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

örneğin önüne taçıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan cidarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane kadar” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan nüfuz etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz münteşir kullanılır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları metodik olarak strüktürlmalıdır. Bapnın mevzun çkızılışmasını tedarik etmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan erdemli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı yoğunya kapanmaktadır.

Korkulu sınıftaki alışverişyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Bir binada yahut yapı berknda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Devam-3/B ve Eklenmiş-3/C’bile tamlanan sürelere uygun olması mecburidir.

En reva fiyatı bulmanız midein farklı seçenekleri karşılaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en onat yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın Çıkış Kapısı 120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoklukla 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış bapsı namına yapı katman aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince yürekörgüsı yangın kapısı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna bandajlı olarak henüz adi olmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı istikşaf ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir yangın kapısı ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page