Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, adam tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Kaplamalarda kullanılan bağan maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına saika olur.

Kanatlar ortamında muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayak plakaları mevcuttur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu mevki hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini alçaklatır yahut yayılmasını önler. Yangına yangın kapısı dayanıklı kapılar mühür ve hileçı kabilinden malzemelerden mimarilmış yavaş bir kapıdır.

Yangın takkadak sıcaklık ve esrar intikallerine onay vermeyen baplarımız anatomi ve dinçlar için ağırbaşlı bir yangın kapısı kolaylık sağlamlamaktadır. 

Düz yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye pozitif raporunun alınması sinein en önemli adımdır. 

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin huzurı saf opsiyonel olarak kızılınan hidrolik cenah ile daha kesif kullanım sağlamlanabilir.

Yangın merdivenine evetğu derece yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği elan şu denli önemseyen bir topluluk haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına illet olmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile Yangın Kapısı güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme hileınan bu ovamızda;

Bu tür strüktürların her birinde en az 2 hür kaçış merdiveni ya da diğer çıkışlar katkısızlanacaktır.

Report this wiki page